Social media

 op maat van uw bedrijf

SOCIAL MEDIA

op maat van uw bedrijf

Wat is sociale media?

Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn zijn leuk, niet? Maar het wordt pas echt plezant als je er meer business uithaalt. Bovendien kan je via sociale media kanalen persoonlijk en open communiceren met (potentiële) klanten. Alleen zit je met één probleem: “Wanneer ga ik dit nog doen?”. Je hebt geen tijd en weet niet wat te posten. Vaak begin je er met volle overgave aan maar stel je vast na een aantal weken dat het er niet meer van komt.

Wat is social media marketing?

Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn, … We kunnen zo nog een tijdje doorgaan. Nieuwe media is in constante beweging.
Je aanwezigheid op de verschillende kanalen is afhankelijk van uw doelgroep. Actief zijn op sociale media is een absolute must. Wij krijgen vaak te horen van klanten dat ze hier geen tijd voor hebben en dat het aan kennis ontbreekt. Bij Publi P bekijken we waar we je kunnen helpen.
De juiste sociale media-aanpak kan een verschil maken voor uw bedrijf. Leads genereren, meer verkeer naar uw website, gezien worden… . Dat sociale media een meerwaarde heeft kan niemand ontkennen, eens gestart ge je jezelf afvragen waarom u er niet vroeger bent mee begonnen.

Wat mag je verwachten?

De juiste doelgroepen bereiken
Vergroten van je online aanwezigheid
Meer naamsbekendheid
Interactie met (potentiële) klanten

Wat kan sociale media voor u betekenen?
Maak een afspraak en kom het ontdekken!

Publi P

Berkhoevelaan 23
2570 Duffel
0486 68 68 88
info@publip.be